ترور بیش از ۵۰۰ دانشمند هسته‌ای و نخبه اسلامی عربی توسط رژیم‌صهیونیستی

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۳ کد : ۲۲۲۹ تحلیل راهبردی
تعداد بازدید:۳۲۸۱
گفته می‌شود بیش از ۵۰۰ دانشمند هسته‌ای و نخبۀ نظامی اسلامی و عربی در دهه‌های گذشته توسط تروریست‌های موساد کشته شده‌اند که معمولاً این ترورها در سکوت مطلق مسئولان رژیم صهیونیستی انجام گرفته است
ترور بیش از ۵۰۰ دانشمند هسته‌ای و نخبه اسلامی عربی توسط رژیم‌صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از پایان جنگ جهانی دوم و هم‌زمان با آغاز مهاجرت یهود از سراسر جهان به سرزمین فلسطین، سیاست خود را بر اساس ترور شخصیت‌های تأثیرگذار فلسطینی و جهان اسلام پایه‌ریزی کرد. پس از تشکیل سازمان‌های تروریستی هاگانا، ایرگون و اشترن که با هدف ایجاد رعب و وحشت در میان ملت فلسطین با شرکت نسل اول رژیم صهیونیستی صورت گرفت، آن‌ها یک شعار کاملاً مشخصی را دنبال کردند و آن کشتار بیشتر - امنیت بیشتر بود. از سال ۱۹۲۰ به بعد که مهاجرت یهودیان از غرب به فلسطین روند سریع‌تری به خود گرفت، شعار رهبران جریان‌های صهیونیستی برای کشتار مردم فلسطین پررنگ‌تر شد و ده‌ها هزار فلسطینی بی‌دفاع قربانی حملات سازمان‌های تروریستی صهیونیستی شدند. از سال ۱۹۵۰ که سازمان جهنمی موساد به عنوان یک سازمان اطلاعاتی جاسوسی به دستور «دیوید بن گوریون»، نخست‌وزیر وقت رژیم صهیونیستی تأسیس شد، ۳ مجموعۀ تروریستی حرفه‌ای تحت عنوان کیدون، سیرت متکال و گروه ۸۳۰۰ مستقیماً زیر نظر نخست‌وزیر و تحت اشراف موساد فعالیت تروریستی خود را آغاز کردند.

این ۳ مجموعه که از زبده‌ترین تروریست‌های آموزش‌دیده با ابزارهای روز تروریستی تشکیل می‌شوند چند هدف را در دستور کار قرار دادند؛ نخست ترور رهبران میدانی فلسطینی، عربی و اسلامی مخالف رژیم صهیونیستی در داخل و خارج، دوم حملۀ تروریستی به پایگاه‌های هسته‌ای و نظامی کشورهای اسلامی مخالف رژیم صهیونیستی و سوم ترور اندیشمندان و متفکران اسلامی و فلسطینی و در نهایت ترور دانشمندان و نخبگان نظامی ضد صهیونیست در جهان اسلام بخشی از مأموریت‌های تعریف شدۀ موساد بوده است. این سازمان تروریستی دارای واحد مانیتورینگ است که به صورت شبانه‌روز و از طریق پایش رسانه‌های هدف و اطلاعات میدانی، تحرکات اندیشمندان و مقامات نظامی مخالف رژیم صهیونیستی را در سراسر جهان رصد می‌کند.

شیوه‌های ترورهای سازمان‌یافته موساد هم کاملاً متفاوت است و بر اساس اهمیت شخصیت مورد نظر و جایگاه اجتماعی و بین‌المللی وی شکل می‌گیرد. عموماً ترور بی‌صدا و بیولوژیکی، ترور با اسلحه، انفجار و عملیات تخریب علیه اماکن حساس کشورهای هدف، بخشی از فعالیت گروه‌های تروریستی زیر مجموعۀ موساد تلقی می‌شود. بیش از ۷ هزار نیروی زبده ثابت و ۱۴ هزار نیروی موردی و مأمور به خدمت در سازمان تروریستی موساد فعالیت دارند که از توان جسمی بالایی برای انجام عملیات پیچیده برخوردارند؛ ترورهایی که معمولاً از حساسیت بالایی برخوردارند و مستقیماً زیر نظر نخست‌وزیر، وزیر جنگ و رئیس موساد و با شبیه‌سازی‌های دقیق و ضریب خطای پایین انجام می‌شود. سازمان موساد در طول ۷۰ سال اخیر بیش از ۲۷۰۰ عملیات تروریستی برون‌مرزی موفق علیه شخصیت‌های ضد‌صهیونیستی در سراسر جهان انجام داده که در مجموع بیش از ۲۸ هزار نفر از نخبگان جهان اسلام و فلسطینی توسط تروریست‌های موساد به قتل رسیده‌اند. گفته می‌شود بیش از ۵۰۰ دانشمند هسته‌ای و نخبه نظامی اسلامی و عربی در دهه‌های گذشته توسط تروریست‌های موساد کشته شده‌اند که معمولاً این ترورها در سکوت مطلق مسئولان رژیم صهیونیستی انجام‌گرفته است.

متأسفانه سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و غرب تمام امکانات اطلاعاتی و لجستیکی خود را در اختیار تروریست‌های موساد قرار می‌دهند و این نوع ترورهای سازمان‌یافته کاملاً با هماهنگی رژیم صهیونیستی و سازمان‌های جاسوسی غرب و آمریکا انجام می‌شود. یکی دیگر از فعالیت‌های موساد استفاده از پوشش هیئت‌های دیپلماتیک است تا در این راستا عناصر جاسوسی مزدور برای همکاری با موساد جذب شوند؛ ضمن اینکه سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان به لانۀ جاسوسی علیه کشورهای هدف تبدیل‌شده‌اند.

بودجۀ موساد سالانه به ۳ میلیارد دلار بالغ می‌شود که بر اساس تشخیص نخست‌وزیر، این بودجه در صورت نیاز و برای انجام عملیات ویژه تروریستی در اماکن پرخطر و کاملاً امنیتی به دو برابر افزایش می‌یابد. در طول ۴ دهۀ گذشته به دلیل سکوت سازمان ملل، کشورهای اروپایی و آمریکا، عملیات تروریستی موساد روندی صعودی داشته و بیشترین ترورها متوجه اندیشمندان اسلامی بوده است. دلیل این امر این است که رژیم صهیونیستی هرگز نمی‌خواهد کشورهای اسلامی و عربی به ویژه کشورهای ضد صهیونیستی در زمینۀ فناوری‌های هسته‌ای و نظامی به جایگاه قابل اتکایی برسند. برتری فناوری هسته‌ای و نظامی، حفظ امنیت پایدار رژیم صهیونیستی، تضعیف کشورهای محور مقاومت و مقابله با جنبش‌های ضد صهیونیستی فلسطین و جهان اسلام، بخشی از راهبردهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی تلقی می‌شود. با این حال موساد در جریان ترور برخی شخصیت‌های تأثیرگذار فلسطینی، عربی و اسلامی با ناکامی‌هایی مواجه بوده زیرا شیوه‌های تروریستی موساد برای برخی سازمان‌های اطلاعاتی منطقه کاملاً روشن و آشکار شده است.

منبع تحلیل: شورای راهبردی روابط خارجی

توضیح: «گزارشات و تحلیل‌های راهبردی ارائه شده از منابع معتبر داخلی و خارجی صرفاً برای آشنایی و تنویر افکار نخبگان و مدیران راهبردی کشور با تحلیل‌های راهبردی روزآمد بوده و لزوماً منطبق با دیدگاه‌ها و نظرات دانشگاه عالی دفاع ملی نمی‌باشد.»

کلید واژه ها: رژیم صهیونیستی اسلام


( ۷ )

نظر شما :